Sistem închidere Terasa cu Sticla

Solicită Ofertă

Sistem închidere terasă cu sticlă Winter Garden

Închidere acoperiș cu geam fix sau mobil

Winter Garden

Winter Garden reprezintă o lucrare de decorațiune efectuată pentru a oferi siguranță și un aspect plăcut al balcoanelor, piscinelor, teraselor, dar și a multor alte incinte. Acest produs mai este găsit și sub denumirea „închidere acoperiș terasă”, întrucât se realizează din profile de aluminiu și geam laminat. Există mai multe tipuri de închidere terasa precum:

  • închidere din geam: simplu fix, termopan fix, termopan mobil;

Fer-Al Prod SRL produce tavane din sticlă (mobile sau fixe) de cea mai înaltă calitate și la cel mai bun preț. Sistemul nostru de acoperiș cu geam este unul dintre cele mai inovatoare de pe piață.

Beneficiați acum de o eficiență sporită a spațiului dumneavoastră și de un design special.

  • Dimensiunile generale se stabilesc în funcție de proiectul dumneavoastră.
  • Sticla securizată de 8, 10mm, 12mm, 16mm sau geam termopan 20mm;

Întreținere

Un mare avantaj al winter garden din sticla / geam este acela că nu necesită întreținere în afara curățirii obișnuite. Mai mult, la acest produs nu apare rugina și este extrem de rezistent la coroziune.

Cum se curăță tavanele de sticlă?

Sticla pe care o încorporăm în tavane, are un tratament care respinge murdăria, lăsând suprafața curată. Totuși, din când în când ar trebui să fie curățat.

În cazul plafoanelor fixe din sticlă, accesul ar trebui să se facă din exterior.

Sistem închidere terasă cu sticlă Winter Garden. Cel mai important aspect la WinterGarden îl reprezintă selectarea materialelor de calitate și configurarea acestora într-un mod estetic plăcut.

Putem prezenta plafoane de sticlă cu o multitudine de opțiuni și configurații. De exemplu, configurație Fixă sau mobilă cu deschideri de la 50% la 80%/

Acoperirea unui spațiu cu acoperișul nostru de sticlă, mobil sau fix, înseamnă a oferi acea notă de design și confort.

Winter garden din sticlă sau aluminiu se poate utiliza cu ușurință, la scări, balcoane, intrări în clădiri, mezanine, grădini, pe marginea piscinelor și a teraselor. Spre deosebire de alte aplicații de închidere terasei, aceasta oferă un mare avantaj: se demontează. Cu alte cuvinte, toate profilele pot fi împărțite în bucăți.Pretabil teraselor de apartamente, case, hoteluri, cluburi, restaurante, săli de evenimente, terase, piscine și alte zone verzi.

Obiectivul principal pe care ni-l propunem, este acelea de a crea un spațiu utilizabil și eficient pe tot parcursul anului.

Cum se instalează un tavan de sticla?

Atât acoperișul mobil de sticlă, cât și acoperișul fix din sticlă pot fi instalate în mai multe moduri:

  • Fără coloane (între pereți sau pe structură existentă)
  • Atașat: Zidul Golului
  • Format insulă: independent

Caracteristici

Opțiune de Iluminare

Manual sau motorizat

Domotizat sau cu automatizare.

Ce tip sticlă încorporăm în tavane?

Profilele noastre de aluminiu admit următoarele cristale:

  • Sticlă securizată sau laminată (mm): 3 + 3/4 + 4/5 + 5/6 + 6
  • Sticlă cameră (mm): 3 + 3/6/4 călită la exterior
  • Alte accesorii

Din cauza reglementărilor de siguranță, sticla călită (datorită comportamentului său) nu poate fi încorporată în partea interioară a plafoanelor de sticlă deoarece este un element orizontal.

Transparent / Opac / Parsol / Geam cu control solar

Sistem închidere terasă cu sticlă Winter Garden Zonele de joncțiune sau îmbinare ale sistemului sunt echipate cu aluminiu estetic,  cu caneluri speciale de apa.

Drenaj inteligent al apelor pluviale.

Panta minima recomandata: 15%.