fbpx

Sistem închidere cu sticlă tip armonică

Sistem închidere cu sticlă tip armonică sau acordeon - PergolaRetractabila.ro

Sistem Glisare Uși din Sticlă

Sistem închidere cu sticlă tip armonică – Reprezintă un ansamblu de uși si ferestre pliabile din sticlă, pe structură din aluminiu. Acestea funcționează prin acționarea panourilor îmbinate unele în altele care glisează cu ajutorul unor șine dedicate.

Dimensiuni

  • Dimensiunile sunt personalizate în funcție de proiectul.

Design

Acest tip de sistem de inchidere cu sticlă este preferatul clienților noștri, deoarece reprezintă o soluție ideală pentru spațiile restrânse.

Sistem închidere cu sticlă tip armonică sau acordeon - PergolaRetractabila.ro

Utilizare

Datorita ușurinței de funcționare și exploatare, acest produs este utilizat pe scarcă largă. Pentru funcționalitatea unui perete vitrat, sistemul glisant este ideal. Acest Sistem de închidere cu sticlă de tip armonică este potrivit pentru închis balcoane, grădini, spații comerciale, restaurante, clădiri de birouri.

PergolaRetractabila.ro
Sistem închidere cu sticlă tip acordeo - PergolaRetractabila.ro
sistem - armonica - sisteme din sticla - pergole retractabile

Caracteristici

Izolare Termică

Ca urmare a utilizării garniturii EPDM, se asigură izolația, fără întrerupere. Sistemul oferă posibilitatea de a aplica un număr suplimentar de aripi și de a folosi geam termopan cu grosimea de 29-24-32 mm. Pentru a asigura o protecție maxima împotriva fluctuațiilor de temperatură, ușile pliante conțin tehnologii speciale pentru a spori performanța energetică.

Paleta de culori

Toate profilele de aluminiu ale sistemului sunt vopsite în câmp electrostatic cu vopsea pulbere. Acest sistem se pot vopsi folosind orice culoare dorită de către client.

Material Produs

  • Aluminiu;
  • Balamale;
  • Mânere de uși;
  • Garnituri din sticlă și EPDM;

Solicită Ofertă