Copertină Retractabilă Fereastră

Solicită Ofertă

Copertină retractabilă pentru fereastră

Modelul de copertină retractabilă pentru fereastră / perete vitrat reprezintă un sistem de protecție / umbrire cu o arie vastă de aplicabilitate. Poate fi utilizat pentru locuințe, spații de lucru, restaurante, cărora le adaugă un plus de conform și poate îmbunătăți aspectul locației dumneavoastră.

Copertină Retractabilă Fereastră se poate realiza în funcție de dimensiunile locației.

Copertina cu casetă are un design deosebit, întrucât sistemul său permite o mobilitatea de la 0 la 180 grade. Copertina are un design special care permite închiderea completă, blocând astfel pătrunderea razelor solare sau a factorilor externi în locație.

Această copertină rulantă este formata dintr-o piesă fixa (cu magari de susținere) și o rolă (parasolar) care, prin suma lungimilor/proiectorilor, permit o suprafață de acoperire mai mare. Aceasta poate fi cu o pantă normală sau inversată.

Este una dintre cele mai alese variante pentru locuințe și restaurante. Acest sistem evidențiază într-un mod foarte personal fațada / locația unde este instalat.

Copertinele retractabile pentru fereastre se pot folosi o perioadă îndelungată de timp. Conțin piese și materiale de o calitate superioară. Materialul copertinei retractabile pentru fereastră este protejat de o caseta automată.

Caracteristici

  • Copertină retractabilă pentru fereastra Filtrează până la 95% lumina și căldura, blocând între 90% și 100% din razele UV.
  • Rezistență la rupere.
  • Proprietăți ignifuge.

Această copertină poate fi acționată manual sau electric în funcție de lungime / proiecțiune sau la cererea clientului.

Copertina este realizată din pânză acrilică.

Se poate configura într-o mare varietate de culori, de asemenea, se poate imprima grafică personalizată.

Materialul Rezistent la decolorare în timp. Culorile își mențin intensitatea mult timp.

Respinge apa, căldura, mucegaiul și murdaria.