Despre Fer-Al Prod

Cine suntem?

Despre noi – Pergolaretractabila.ro – FER AL PROD

Suntem compania FER AL PROD SRL, cu sediul în București, Sector 4, Șoseaua Giurgiului, numărul 228.

Suntem un principal importator și producător de pergole, copertine și sisteme de închidere cu sticlă. Având o experiență de peste 20 de ani, compania noastră atinge cel mai înalt nivel de calitate, îndeplinind dorințele tuturor clienților noștri.

Din totdeauna ne-am dorit să avem o locație mai mare, indiferent că este un spațiu interior sau unul exterior. Cum putem obține acest lucru? Prin extinderea spațiului existent într-un loc adaptabil tuturor anotimpurilor. Cine nu își dorește să stea vara la umbră și toamna protejat de ploaie și de vânt?

Principiile noastre

Servicii de înaltă calitate

Ascultăm, analizăm, proiectăm și livrăm oferind garanție asupra lucrării efectuate.

Munca în echipa începe prin consolidarea încrederii. Din acest motiv, pentru lucrările pe care le furnizam aducem experți în domeniu chiar de unde producem materia prima Fer-al Prod

Tot ceea ce livram are un numitor comun cu termenul – ‘calitate’ . Ne place sa privim… și ulterior sa auzim, ce loc spectaculos a fost creat aici.

Prin materialele pe care le folosim dorim a fi prieteni cu mediul înconjurător. Încercăm mereu să îmbinăm utilul cu natura.Despre noi – Pergolaretractabila.ro – FER AL PROD