Sistem umbrire tip ZIP

Solicită Ofertă

Sistem de copertine de tip ZIP sau Sistem de tip Zipscreen

Sistem de copertine de tip ZIP sau Sistem de tip Zipscreen

Este un model nou cu o rată mare de utilizare. Are o rezistenta mare și este îndeosebi folosit în centrele comerciale, datorită aspectului sau estetic și al economiei de energie oferite.

Sistemul de copertine ZIP, al cărui scop principal este acela de a asigura control solar și eolian, pe lângă toate celelalte particularități, datorită structurii sale speciale de țesătură, oferta vizibilitate din interior în exterior și previne contactul vizual de la exterior spre interior.

Modelul Sistem de tip Zipscreen este un sistem dinamic de copertină care poate fi proiectat în funcție de formele și dimensiunile dorite pentru a realiza un aspect elegant intrărilor în clădire, ferestrelor, dar și fațadelor exterioare.

Sisteme de umbrire pentru terasele de apartamente, case, hoteluri, cluburi, restaurante, săli de evenimente, terase, piscine și alte zone verzi.

Sistem umbrire tip ZIP Sistem de tip Zipscreen  – reprezintă un sistem care este rezistent la lumina și precipitații, fiind confecționat dintr-o țesătură specială. Este foarte rezistentă împotriva vântului puternic.

Acest sistem de copertină poate fi acționat prin următoarele moduri de operare:

  • Motorizat (prin telecomandă)
  • Arbore cotit
  • Operarea în arc

Sistem umbrire tip ZIP Cortina ZIP – este proiectată pentru a putea fi utilizată în toate anotimpurile și reprezintă un model avantajos în ceea ce privește folosirea pe tot parcursul anului. Cu ajutorul copertinei ZIP veți asigura un mediu impresionant în spațiul dumneavoastră. Veți obțineun mediu curat și plăcut, prin îndepărtarea prafului, care sunt în exces îndeosebi vara.

Caracteristici

Acest sistem de umbrire ZIP poate fi acționat automat cu ajutorul unei telecomenzi.

Sistem umbrire tip ZIP Sistemul poate fi personalizat în funcție de nevoile dvs.