Copertina retractabilă clasică

Solicită Ofertă

Copertina retractabilă standard

Copertina retractabilă clasică / Copertina retractabilă standard reprezintă unul dintre cele mai utilizate modele de copertine în spațiile de lucru, locuințe sau grădini.

Are în principal rolul de a proteja împotriva razelor soarelui sau a precipitațiilor. Totodată aceasta are și un rol decorativ. Copertina poate adăuga un aspect deosebit spațiului în care este instalată.

Dimensiunile maxime recomandate pentru acest model de copertină sunt de maximum 3m lățime și 6m lungime. Însă, acest model poate fi realizat în funcție de dorințele dumneavoastră și de locația unde se instalează.

Pentru a adăuga un plus de funcționalitate, copertina retractabilă clasica poate fi acționată manual sau se poate adăuga un sistem închidere – deschidere cu telecomandă (configurare cu motor).

Copertina retractabilă standard poate fi utilizată în diferite spații. (balcoane, terase, restaurante, piscine). Are o garanție extinsă, fiind produsă dintr-un material de înaltă calitate, care nu permite decolorarea în timp. Mecanismul de închidere – deschidere al copertinei retractabile clasice se aseamănă unor brațe deschise.