Pergola Retractabila Ibiza

Solicită Ofertă

Pergola retractabilă Ibiza cu adaptare la grinda

Pergole retractabile cu adaptare metalica

Reprezintă un sistem de pergole cu deschidere / închidere (retractabile) automate pe suport de aluminiu. Acesta oferă un aspect modern al fiecărui loc prin designul său modern și tehnologia sa unică. Sistemul nu conduce la îngustarea spațiilor, dimpotrivă, creează un spațiu de utilizare mai larg Sistem cu adaptare la grinda.

Fiecare pergole are un sistem automat care, printr-o singură apăsare de buton cu retractabile , conferă spațiului exterior tot confortul unui mediu interior Ibiza .

  • Lățime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre față: max. 10000 mm
  • Spațiu utilizare: max. 120 mp (cu un singur sistem)
  • Indiferent de dimensiunea pergolei retractabile, putem acoperi spații mari

Pergole Prin designul simplu și modern, retractabile aduce un plus de valoare spațiilor dumneavoastră, în aer liber, indiferent de anotimp. Acest sistem Ibiza cu adaptare oferă posibilitatea de a avea părțile laterale închise cu diferite materiale și se poate transforma într-un spațiu plăcut, cu multiple destinații metalica.

Modelul de pergole poate fi folosit în mai multe forme. Acesta beneficiază de o deschidere de până la 10 metri, fără a fi nevoie de profile și brațe de sprijin Sistem cu adaptare la grinda metalica . Mai mult, sistemul de retractabile poate funcționa în armonie cu sistemul IBIZA opțional de sticlă sau cu opțiuni similare de închideri.

Aplicabil tuturor utilizărilor sau zonelor. Pretabil teraselor de apartamente, case , hoteluri, cluburi, restaurantesăli de evenimente, terase, piscine și alte zone verzi.

Pergola Retractabila Ibiza & Rulou Transparent Încasetat manual

IBIZA Pergolă retractabilă din ( membrana) pânză

Pergola IBIZA combină tot ce este mai bun din două lumi. O pergolă robustă cu copertine integrate care dispar complet în structură. Asa ca va puteti bucura de beneficiile unei copertine in combinatie cu protejarea terasei dumneavoastra.
Acoperiți suprafețe mari
Drenaj invizibil al apei
Protecție totală împotriva soarelui, ploii și vântului.
Acoperiți suprafețe mari cu pergola retractabila Ibiza
În timp ce IBIZA optează pentru un design elegant și minimalist.

Acest cadru se bazează pe cadrul IBIZA larg , care extinde foarte mult posibilitățile de acoperire. Stâlpii mai largi vă permit să acoperiți suprafețe mai mari cu un acoperiș de membrana . Pergola larg este un produs doi-în-unu, copertina retractabila și husă de terasă Ibiza . În plus, noul cadru oferă multe posibilități de personalizare pentru a vă adapta perfect pergola cu pânză de umbră.

Pergola Retractabila Ibiza

De ce să alegeți pergola de copertine IBIZA cu pânză reglabila?

IBIZA este o copertina de pergolă care este întotdeauna atașată la terasa dumneavoastră. Pânza de acoperiș rezistentă la apă se rulează electric și datorită tehnologiei Zip screen rămâne perfect în șinele de ghidare pentru a obține o tensiune optimă din aceasta.

Copertina pentru suprafete mari

Cadrul bazat pe cel al modelului IBIZA larg ideal pentru acoperirea unor suprafețe mai mari. Acest lucru are beneficii uriașe pentru industria restaurantelor, printre altele. Cadrul mai robust , are o scurgere de apă integrată.

Perfect reglabil pe toate părțile datorită pânzei integrate.

Structura permite multe posibilitati de extindere pe laterale daca se doreste. Când este închis, beneficiați de protecție completă împotriva soarelui, ploii și vântului. Când este deschis, vă puteți bucura de o vedere panoramică.

De asemenea, puteți să vă luminați pergola după întuneric cu iluminare LED opțională în stâlpi, șinele laterale și grinzi de susținere sau alegeți spoturi cu LED reglabile în traversele orizontale.

Ești interesat de IBIZA

Solicitați o ofertă

Caracteristici

Pergola retractabilă Ibiza beneficiază de un sistem de iluminare cu led, folosit pe scară largă spații precum: terase, piscine, hoteluri, etc.

Motorizare tubulară: Somfy RTS sau iO cu telecomandă:

  • 5 canale de frecvență radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Pergole pe Structură din aluminiu și vopsea electrostatice anodizat gri (Anodizarea este o metodă de pasivizare electrolitică ce ajută la acoperirea obiectelor cu un film de oxid protector), cu acoperiș din membrană PVC impermeabil, care atunci când este închis, datorită motorului SOMFY, este tensionat complet și generează un mediu protejat împotriva apei și a soarelui.

Profile robuste din aluminiu pentru a acoperi dimensiuni mari. Aliaj de aluminiu 60603 / T5

Țesătură PVC implicită: Serge Ferrari 602 (Posibilitatea de a încorpora alte modele).

Feronerie din oțel inoxidabil

Posibilitatea de a încorpora perdele de sticlă pe laterale și față.

Sistemele de pergolă sunt fabricare din materiale (aluminiu și oțel), care sunt adecvate condițiilor de sezon și climă și care au  repartițiile de coroziune calculate și stabilite în funcție de sarcina pe care o vor susține.

Atât cadrul, copertina, cât și luminile la Pergola retractabila Ibiza cu adaptare la grinda metalică pot fi comandate în culorile dorite.

  • Zonele de joncțiune sau îmbinare ale sistemului sunt realizate din aluminiu, cu caneluri speciale pentru apă.
  • Drenaj inteligent al apelor pluviale.
  • Panta minimă recomandata: 15%.
  • Sistem 100% rezistent la apa de ploaie.