Pergola Retractabila IBIZA.

Pergola retractabila IBIZA reprezinta un sistem de pergole cu deschidere/inchidere si adaptare la suportii de aluminiu. Acesta ofera un aspect modern al fiecarui loc prin designul sau extraordinar si tehnologia sa unica. Sistemul nu conduce la ingustarea spatiilor, ci creeaza un spatiu de utilizare mai larg.

Exploreaza mai multSolicita oferta
pergole retractabile

Utilizare.

Modelul de pergola retractabila IBIZA poate fi folosit in mai multe forme diferite. Acesta beneficiaza de o deschidere de pana la 10 metri, fara a fi nevoie de profile si brate de sprijin. Mai mult, sistemul de pergola retractabila IBIZA poate functiona in armonie cu sistemul optional de sticla sau cu optiuni similare de inchidere.

Dimensiuni.

  • Latime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 10000 mm
  • Spatiu utilizare: max. 120 mp (cu un singur sistem)
pergole retractabile

Design.

Prin designul sau simplu si modern, pergola retractabila IBIZA aduce un plus de valoare spatiilor dvs., in aer liber, indiferent de cele patru anotimpuri. Acest sistem ofera posibilitatea de a avea partile laterale inchise cu diferite materiale si se poate transforma intr-un spatiu placut.

pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Sistem de iluminare

Pergola retractabila beneficiaza de un sistem de iluminare folosit pe scara larga in multe spatii precum: terase, piscine, hoteluri, etc.

Sistem de automatizare

Motor marca Somfy cu telecomanda:

  • 5 canale de frecventa radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Sistem de drenaj

Zonele de jonctiune sau imbinare ale sistemului sunt echipate cu aluminiu estetic,  cu caneluri speciale de apa.

Paleta de culori

Atat cadrul, cat si copertina si luminiile la pergola retractabila IBIZA pot fi comandate bazat pe un paletar extins de culori la cererea dvs.

Material Produs

Sistemele de pergola sunt fabricare din materiale (aluminiu si otel), care sunt adecvate conditiilor de sezon  si clima in  regiunea in care vor fi utilizate si care au  repartitiile de coroziune calculate si stabilite  in functie de sarcina pe care o vor sustine. Materialul de suprafata este format din blocuri de PVC avansate.
pergole retractabile

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.