Pergola Retractabila Bioclimatica Toledo

Solicită Ofertă

Sistem Premium de umbrire

Pergola Retractabila Bioclimatica Toledo din lamele de aluminium. Acest sistem reprezintă cel mai întalt nivel în materie de producere a sistemelor ce asigură umbrirea. Modelul care oferă cel mai mult dinamism. Cu el poți deschide, înclina și colecta lamelele, pentru a avea spațiul dorit. Pergolă bioclimatică cu lamele din aluminiu reglabile

Am proiectat Sistemul de Pergola Bioclimatica Toledo cu multe opțiuni pentru ca tu să-l poți folosi pe tot parcursul anului.

Sistemul Bioclimatic cu opțiuni pentru sisteme de sunet și lumini, poate fi folosit chiar și in cele mai aspre condiții de iarna cu adăugarea unui sistem de încălzire.

 • Lățime deschidere: max. 4500 mm
 • Front cu deschidere spre fata: max. 7990 mm
 • Spațiu utilizare: max. 35 mp (cu un singur sistem)
 • Înălțimea maximă a stâlpului 270 cm.
 • Dimensiuni maxime pe modul: 450 cm. lățime cu 600 cm. adânc.
 • Masuri max. kit pergolă cu șipci reglabile: șipcă = 4200 mm; Linie = 6000mm; Ieșire = 6000 mm.
 • Dimensiuni maxime ale trusei: Scândura = 4500 mm; Linie = 7000mm; Plecare = 7000m.
 • Orientarea lamelei din aluminiu de până la 135°.
 • Profilele de susținere utilizate sunt profile de aluminiu special, cu dimensiuni de 100×200 și 100×150. La sistem este folosită o garnitură EPDM.

Pergola are un design modern, fiind format din panouri de aluminiu, care sunt acționate cu un unghi de 120 de grade pe axa lor (vedere din interior). Retractabila Este un produs care aduce un plus de valoare spațiilor cu ajutorul tehnologiei panoului de aluminiu, care poate atinge „panta/unghi de 80 grade”, cu posibilitate atât de deschidere, cât și de închidere. Bioclimatica Toledo Există posibilitatea de închidere cu sisteme de perdele de sticlă laterale și frontale.

Pergole personalizate și personalizabile

Pergole un sistem modular. Fiecare modul poate fi realizat / adaptat oricărui tip de spațiu, localizare sau particularități.

Lamele din aluminiu structura poate fi personalizată folosind sistemul de culori RAL. Lamelele reglabile pot fi fabricate în aceeași culoare cu structura sau în alta, în funcție de contextul în care urmează a fi instalată pergola .

Pergola care se adaptează la denivelări

Stâlpii pot fi plasați la înălțimi diferite pentru a adapta structura de pergolă la orice fel de condiții sau obstacole (Ex. Trepte, etc).

Pergola Retractabila Bioclimatica Toledo poate fi conceput în mai multe variante, Retractabila astfel încât să folosiți acest sistem în toate anotimpurile. Bioclimatica Oferind opțiuni integrate ‘high-tech’, acesta poate beneficia de un sistem de încălzire pe timpul sezonului rece. Acest model de pergolă este ideal pentru: hoteluri, terase, restaurante, vile și zone de locuit.

Reglează temperatura în mod natural

Pergola bioclimatică este capabilă să regleze temperatura în mod natural cu orientarea lamelelor sale. Toledo este complementul perfect pentru toate tipurile de terase și grădini.

Protejează de radiațiile solare, razele ultraviolete, vânt, zăpadă și ploaie sunt total impermeabile.

Caracteristici

Pergola cu lamele din aluminiu beneficiază de un sistem de iluminare tip led.

Pergola ta luminată

(opțional) poate fi completat cu o serie de spoturi perimetrale și LED-uri.

Retractabila Panourile sunt umplute cu poliuretan și oferă un confort suplimentar. Poate fi asigurat un efect de susținere în caz de condens, precum și de îmbunătățire a sunetului și a izolației termice. Bioclimatica Datorită închiderii cu presiune înaltă, asigurată de un motor electric, se asigură suprafețe plane ale panourilor cu structura dublă de perete cu tunel de aer, prin  apăsarea garniturilor amplasate pe grinda integrată.

Bioclimatica Motorizare SOMFY de  înaltă calitate (RTS sau iO) .

 • 5 canale de frecventa radio 868;
 • capacitate memorare 5 motoare;

Motorizare T-Motion de înaltă calitate încorporată implicit.

Toledo Fabricat integral din aluminiu

Atât structura cât și lamelele, sunt realizate în întregime din aluminiu extrudat. Acest lucru, pe lângă creșterea angajamentului nostru față de mediu datorită ratei ridicate de reciclare (85%), ne permite să oferim o garanție suplimentară asupra contracțiilor și expansiunilor cauzate de modificările temperaturii atmosferice.Toledo În plus, datorită complexității formei interne a profilelor, acestea oferă o rezistență ridicată la deformare.

Sistemul se instalează / montează fără a fi nevoie de o construcție portantă din oțel. Pe lângă faptul că funcționează într-un mediu care nu necesită nivelare, sistemul de este autonivelant, adică își asigură singur nivelul, în baza unor picioare de transport/portante. Toate profilele și accesoriile folosite sunt inoxidabile.

Pergole Dispune de profiluri de jgheaburi de transport a apei pe toate cele 4 parți/fronturi. Camera eliptică din partea superioară a panourilor cu ( lamele ) împiedică materiile din aluminiu care se pot acumula pe panouri să cadă (in interior) în timpul mișcării de deschidere a tavanului.

Stâlpul integrat este principalul sistem de portanță al produsului Skyroof și, în afară de sistemul de portanță, mai posedă și proprietăți ascunse de coborâre și evacuare a apei.

Acesta asigură ca apa să fie dirijată în mod rapid, către locurile de scurgere. În plus, acest model are o structură de profil diferită de celelalte modele, o structură care colectează într-un singur profil toate șinele de transport și profilele de șină într-un singur jgheab.