Ce este Pergola Retractabila

Solicită Ofertă

Ce este Pergola Retractabila? Reprezintă o construcție, o structură metalică, care poate fi independentă ca mod de susținere sau poate fi ancorată / suspendată de un perete sau de un alt element fix, în funcție de destinația utilizării, avand un mecanism automat de inchidere/deschidere a plafonului (concept retractabil). Anumite modele de pergole au plafonul realizat din membrană PVC, special concepută să reziste oricărui mediu climatic.

Pergola Retractabila și închidere verticală glisantă cu sticlă securizată

Unde se folosește Pergola Retractabila?

O astfel de structură este ideală pentru a extinde / configura o zonă funcțională pentru domeniul HoReCa (spațiu Restaurant, zonă de relaxare), pentru anumite business-uri care interacționeaza cu clienți în locație (zonă de așteptare, punct de informare), pentru locațiile rezidențiale (terase, zone funcționale diverse din curți, grădini). Așadar, aplicațiile unei pergole pot fi multiple.

Beneficii

Beneficiile pe care o pergolă le oferă sunt reprezentate în mod special de interacțiunea cu mediul exterior: asigură umbrirea zonei în care este amplasată – protejează sau facilitează patrunderea razelor de soare, facilitează libera circulație a aerului în zona deservită, asigură protecție împotriva picăturilor de ploaie.

Aspectul general este unul modern, cu o estetică deosebită.

Accesorii Pergola Retractabila

Desigur, o astfel de structură poate fi accesorizată în multiple moduri: se poate închide cu sticlă (se pot configura pereți vitrați din sticlă, care se pot deschide / închide în diverse feluri), se pot instala echipamente de încalzire speciale pentru exterior, se poate realiza un sistem de iluminare excelent. În funcție de destinația structurii, se pot aplica și alte elemente de feronerie sau tamplărie PVC.