Pergola Retractabila Cordoba

Solicită Ofertă

Pergola Retractabilă CORDOBA (suspendată)

Pergola cu tirant Fer-Al Retractabila reprezintă Cordoba sistem de protecție și umbrire deosebit, Pergola fara stalpi ce poate pune în valoare aspectul arhitectural al locației în care este configurată.

Datorită formei și structurii sale, pergola retractabilă CORDOBA reprezintă o soluție perfectă pentru cei care doresc să scoată în evidență o anumită locație.

pergolă ,numite si suspendată  , nu au stalpi si folosesc peretele ca punct de sprijin, sustinut de cu tirant din inox fixati pe perete.Marele avantaj al pergolelor în consolă? Amprenta la sol redusă la minimum . Retractabila De altfel, datorită absenței stâlpilor, acoperișul nu va scădea spațiul disponibil ținându-l deschis.

Iată o serie de sfaturi pentru alegerea unei pergole în consolă și diferențele cu alte tipuri de acoperiș.

Cum să alegi o pergolă în consolă

Primul pas în alegerea celei mai potrivite pergole în consolă este să vă puneți aceste întrebări:

 • Unde va fi instalat pergolă ? Uitați-vă bine la spațiul disponibil, tipul de perete și eventualele obstacole care ar putea compromite instalația suspendată cu tirant precum conducte, sisteme de aer condiționat sau altele asemenea.
 • Ce fel de spațiu vreau să creez? In functie de dimensiunea spatiului, poti alege daca optezi pentru achizitionarea unei pergolă sau pentru o solutie modulara, cu mai multe pergole una langa alta.
 • Vrei să folosești pergola chiar și iarna? Daca te hotarasti sa creezi un spatiu care sa fie folosit pe tot parcursul anului, va trebui sa cauti o pergola pe care sa se poata monta inchideri laterale

pergolă suspendată : Pergola fara stalpi

 • este mai usoara si dupa cum am vazut este realizat in majoritatea cazurilor din aluminiu , un material capabil sa-l sustina si in acelasi timp placut ochiului;
 • nu are nevoie de permisiuni pentru a fi instalat.
 • Cordoba materiale din aluminiu
 • necesită întreținere mai frecventă ;
 • pentru a fi montat are nevoie de permisiune deoarece cu tirant este o structură fixă.
 • Lățime deschidere: max. 12000 mm
 • Front cu deschidere spre fata: max. 6000 mm
 • Distanța între șine: max. 4500 mm
 • Spațiu utilizare: max. 120 mp (cu un singur sistem)

Conceptul FER – AL de Pergola suspendată poate genera o atmosferă elegantă locației, atât prin sistemul suspendat, cât și prin ancorarea cu tirant stâlpi frontali. Produsul Pergola fara stalpi retractabila este proiectat și fabricat ținând cont de toate aspectele ce țin de mediul exterior, cordoba respectiv de particularitățile locului de instalare (ploaie, vânt, soare puternic, tipul de clădire, destinație, etc.).

Pe lângă faptul ca are un atribut funcțional dedicat, cu multe detalii, Pergola Retractabila Cordoba (suspendată) se folosește în general, cu susținere în partea frontală. În cazurile în care nu se doresc stâlpii frontali, se poate aplica la cerere, sistemul de suspendare. Acest pergolă sistem retractabila oferă posibilitatea de a integra tipul de suspendată în orice context arhitectural cu tirant facilitând o vedere panoramica fără obstacole.

Caracteristici

Pergola Retractabilă Cordoba (suspendată) Fer – Al beneficiază de un sistem de iluminare folosit pe scară largă în multe spații precum: terase, piscine , hoteluri, etc.

Motor marca Somfy cu telecomandă:

 • 5 canale de frecventa radio 868;
 • capacitate memorare 5 motoare;

Aluminiu și oțel

Sistemele de pergolă sunt fabricare din materiale care sunt adecvate condițiilor de sezon și climă, care au  repartițiile de coroziune calculate și stabilite în funcție de sarcina pe care o vor susține. Materialul de suprafață este format din blocuri de PVC avansate.

Acest sistem de pergolă suspendată cu tirant poate fi configurată în orice combinație de culori.

Zonele de joncțiune sau îmbinare ale sistemului sunt realizate din aluminiu, cu caneluri speciale pentru colectare apă pluvială.