Pergola Retractabila CORDOBA.

Pergola Retractabila CORDOBA (Suspendata) va ofera o gama larga de solutii in functie de structura arhitecturala a zonei de aplicatie.

Exploreaza mai multSolicita oferta
pergole retractabile

Utilizare.

Pergola retractabila CORDOBA se foloseste, in general, cu sustinere in partea frontala. In cazurile in care nu se doresc stalpii frontali, se poate aplica la cerere sistemul de suspendare. Acest sistem ofera posibilitatea de a integra pergola retractabila in orice context arhitectural conferand o vedere panoramica fara obstacole.

Dimensiuni.

  • Latime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 6000 mm
  • Distanaa intre sine: max. 4500 mm
  • Spatiu utilizare: max. 120 mp (cu un singur sistem)
pergole retractabile

Design.

Designul pergolei retractabile CORDOBA va ofera o atmosfera eleganta atat prin sistemul suspendat cat si prin ancorarea cu stalpii frontali. Produsul este proiectat si fabricat in conformitate cu toate conditiile de anotimp.

Datorita formei si structurii estetice, pergola retractabila CORDOBA reprezinta o solutie perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de vederi superbe.

pergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Alte
caracteristici
pergola retractabila cordoba.

Sistem de iluminare

Pergola retractabila beneficiaza de un sistem de iluminare folosit pe scara larga in multe spatii precum: terase, piscine, hoteluri, etc.

Sistem de automatizare

Motor marca Somfy cu telecomanda:

  • 5 canale de frecventa radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Sistem de drenaj

Zonele de jonctiune sau imbinare ale sistemului sunt echipate cu aluminiu estetic,  cu caneluri speciale de apa.

Paleta de culori

Atat cadrul, cat si copertina si luminiile la pergola retractabila CORDOBA pot fi comandate bazat pe un paletar extins de culori la cererea dvs.

Material Produs

Sistemele de pergola sunt fabricare din materiale (aluminiu si otel), care sunt adecvate conditiilor de sezon  si clima in  regiunea in care vor fi utilizate si care au  repartitiile de coroziune calculate si stabilite  in functie de sarcina pe care o vor sustine. Materialul de suprafata este format din blocuri de PVC avansate.
pergole retractabilepergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.