Copertine Retractabile.

Sistemele de copertine retractabile ofera protectie impotriva diferitilor factori externi si a conditiilor climatice; ca reprezentare istorica, acestea s-au dezvoltat ca urmare a umbrelelor de soare.

Initial, copertinele retractabile au fost realizate din stofa, iar ulterior s-a folosit in confectia acestora si prelata sau materialul de cort. Pentru a se spori functionalitatea copertinelor retractabile, de-a lungul timpul au fost dezvoltate mai multe tipuri precum: copertina de burduf, copertina cu caseta, copertina retractabila clasica, copertina retractabila pe ambele parti, copertina retractabila pentru fereasta, copertina tip arcada, copertina de umbrire pentru exterior ZIP.

HomeExploreazaProduseSolicita oferta
copertine retractabile - pergole retractabile

Utilizare.

Sistemele de copertine retractabile ofera protectie, instantaneu, impotriva factorilor climatici, cum ar fi ploaia sau zapada si ofera ofera posibilitatea de utilizare pe termen lung.

Exista doua modele de copertine retractabile folosite, copertinele retractabile fixe si compertinele retractabile mobile/cu articulatie. Pentru locuinte se pot folosi atat copertinele cu brat de rotire cat si cele fixe. Pentru balcoane, ferestre, terase si magazine se recomanda modele fixe de copertine.

Asemenea copertinelor intrebuintate la case, cu o arie extinsa de acoperire o au tipurile de copertine retractabile industriale. Aceste produse sunt folosite pentru magazine, buticuri,  cafenele, restaurante, hoteluri, baze sportive.

Avantajul major al copertinelor retractabile il reprezinta faptul ca acestea se pot instala fara licenta/aprobare de constructie.

Dimensiuni
copertine retractabile.

  • Latime deschidere:  200-700 cm dintr-o singura bucata;
  • Deschidere in fata 150-200-250-300-350 cm;
  • Unghi de inclinare reglabil  de la 0° la 45°;
copertine retractabile - pergole retractabile

Design
copertine retractabile.

Copertinele retractabile se prezinta ca un produs impermeabil, garantat impotriva decolorarii, de lungă durata si compatibil cu toate conditiile meteorologice. Avand totodata o gama variata de optiuni pentru materiale si culori. Tipurile de copertine retractabile sunt printre cele mai utilizate modele de copertina. Prin intermediul  tehnologiile moderne, copertinele se pot realiza sub forma pliabila, produse rulou si copertine cu sistem de inchidere si deschidere.

pergole retractabile

Alte
caracteristici
copertine retractabile.

Sistem de automatizare

Sistemul cu motor, in general,  functioneaza cu o putere de  230 V si pot fi proiectate cu mecanism de inchidere-deschidere. Sistemele automate de copertine retractabile asigura o utilizare practica si confortabila dar ofera si protectia spatiilor de locuit. Sistemul automatizat permite o folosire usoara prin atingere sau cu o telecomanda.

Paleta de culori

Tesaturile utilizate sunt variate, cu  optiuni de calitate si culori bogate. Coperitinele retractabile pot fi si transparente. De asemenea, raspundem solicitarilor dumneavoastra oferind posibilitatea de tiparire, in sistem digital.

Material Produs

  •  Elemente de fixare din otel inoxidabil
  •  Vopsea electrostatica cu pulbere in cuptor cu catalog RAL
  •  Piese de turnare prin injectie din aluminiu
  •  Profile de extrudare din aluminiu

Garantie

Tesatura acrilica de import care asigura  garantie  timp de 5 ani fara decolorare.

Tipuri de copertine retractabile comercializate.

Copertine retractabile

clasice.

copertine retractabile - pergole retractabile

Copertina retractabila clasica este cel mai utilizat model in spatiile de lucru, locuinte sau gradini. Are, in principal, rolul de a proteja un spatiu impotriva razelor soarelui sau a precipitatiilor.  Detalii

Copertine retractabile

pe ambele parti.

copertine retractabile - pergole retractabile

Copertina retractabila pe ambele parti este un model destinat locatiilor foarte mari. Dotorita laturilor ajustabile, copertina retractabila pe ambele parti permite marirea sau micsorarea spatiul acoperit. Detalii

Copertine retractabile

pentru fereastra.

copertine retractabile - pergole retractabile

Modelele de copertine retractabile pentru fereastra reprezinta un sistem cu o arie vasta de aplicabilitate. Poate fi utilizat pentru locuinte sau spatiul de lucru, carora le adauga un plus de conform. Detalii

Copertina cu burduf.

copertine retractabile - pergole retractabile

Copertina cu burduf este utilizata in special in scopuri decorative si adauga un aspect elegant locatiei dumneavoastra. Pot fi folosite pentru hoteluri, magazine, restaurate, terase, baruri si case. Detalii

Copertina cu caseta.

copertine retractabile - pergole retractabile

Copertinele retractabile caseta reprezinta modelul clasic de copertina. Aceasta este realizata in general pentru vitrinele magazinelor, caselor, balconanelor si ferestrelor. Scopul acestora este de a oferi protectie oricarui spatiu. Detalii

Sistem umbrire ZIP.

copertine retractabile - pergole retractabile

Sistemul de copertina ZIP este un model nou cu o rata mare de utilizare. Are o rezistenta mare la foc si este indeosebi folosit in centrele si in intreprinderile comerciale. Detalii

copertine retractabile - pergole retractabile

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.