Pergola Retractabila Club Bound

Proiect Specificații

Pergola Retractabila Club Bound ( model ) Cordoba

Pergola Retractabila Cordoba Dacă aveți un spirit liber și vă place stabilitatea sistemul de pergolă  vă va susține viziunea asupra vieții.

Faptul că poate sta pe propriile picioare fără a fi nevoie de vreun suport de construcție sau de construcție face ca modelul nostru de libertate să fie ușor de distins.

Cu poziția sa puternică, durabilă, liberă și modernă, modelul nostru  Pergola retractabila cordoba , vă oferă ușurință în utilizare, deoarece poate fi retractabila cu un singur buton și poate fi rotit în timpul deschiderii.

Permite închideri uriașe prin adăugarea mai multor unități una după alta.

LIBERTATEA  care face ca exteriorul să fie sigur datorită sistemului său de construcție durabil, îți promite ergonomie, confort și stil.

Pergola Retractabila Club Bound ( model ) Cordoba Cum ți-ar plăcea să surprinzi dinamismul orașului în spațiul tău privat de locuit cu sistemul de pergolă retractabila cordoba ?

Modelul nostru cordoba , care este inclus în familia de sisteme de pergole, este fixat pe o suprafață plană și susținut de un cuier.

Modelul Pergola retractabila cordoba  adauga armonie restaurantului tău cu deschidere la strada.

Tot ce are nevoie eternitatea este existența.

Modelul nostru Pergola Cordoba din familia de pergole are nevoie de o construcție de suport care să fie gata să reflecte infinitul său

Ce produse s-au utilizat?

  • Rulou Transparent Incasetat manuala
  • Pergola Retractabila Club Bound ( model ) Cordoba