Proiect The Clique Bistro București

Proiect Specificații

Pergola Retractabila The Clique

Vrei să-ți găzduiești oaspeții în siguranță pe terasa restaurantului tău  sau vrei să adaugi un plus de eleganță spațiului tău de locuit în aer liber stând confortabil lângă terasa cu familia, indiferent de ploaie și căldură? Puteți ajunge la toate cu Pergola Retractabila Fer-al.

Ți-ar plăcea să faci ceremonia de nuntă, care este cel mai fericit moment al tău, mai specială?  face posibilă această solicitare cu opțiunea semi-ovală. Unicitatea ta este în siguranță sub acoperișul retractabil.

Pergola este proiectata pentru a adăuga funcționalitatea spațiului dvs. de locuit în timp ce lucrează Retractabila în armonie cu două tipuri diferite de iluminare. , posibil să aduci eleganță spațiului tău de locuit în aer liber în conformitate cu bugetul tău.

Bucurându-te de eleganță accesibilă, în timp ce îți găzduiești oaspetii cu plăcere sub  Fer-al Prod.In fiecare sezon te va face să te simți special.

Pergola Retractabila The Clique
Pergola Având în vedere că calitatea și eleganța fac întotdeauna diferența, am adăugat opțiunea semi ovala sistemelor noastre de pergole plate și semi ovale Retractabila sub marca noastră . Când vrei să vezi cerul sau să te bucuri de ploaie citind o carte în spațiul tău de locuit în aer liber, poți experimenta cu ușurință toate acestea sub sistemul de Fer-al. A face diferența cu detalii nu a fost niciodată mai ușor. Producem pentru a adăuga soluții sigure, naturale și elegante spațiilor dumneavoastră de locuit în aer liber.

Ce produse s-au utilizat?

  • Execuție și montaj Pergola Retractabila cu Sistem de închidere din sticlă de tip Ghilotină
  • Pergola Retractabila
  • Tamplarie Aluminium cu Glisantă
  • Sistem glisant închidere terase
  • Sistem Tip Ghilotina