Pergola Retractabila PALMIER.

Pergola retractabila PALMIER este proiectata, cu inspiratie din circa 3000 de specii diferite de copac de palmier.

Exploreaza mai multSolicita oferta
pergole retractabile

Utilizare.

Pe langa faptul ca are o realizare functionala, cu multe detalii, sistemul de Pergola Retractabila Palmier este bazat pe mai multe modele diferite si poate fi utilizat in toate cele 4 anotimpuri.

Dimensiuni.

  • Latime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 7000 mm
  • Spatiu utilizare: max. 84 mp (cu un singur sistem)
pergole retractabile

Design.

In cadrul sistemelor de pergole retractabile, am perfectionat forme plane standard, de asemenea, am dezvoltat si sisteme de lucru care va permit sa acoperiti unele zone, in moduri diferite, cu sisteme jumatate ovale si cu sisteme pline. Acestea sunt indicate pentru inchiderea zonei dorite de utilizator si concepute pentru a face diferenta prin calitate si eleganta in spatiile deschise de la piscine, terase, hoteluri, gradini și restaurante.

pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Sistem de iluminare

Pergola retractabila beneficiaza de un sistem de iluminare folosit pe scara larga in multe spatii precum: terase, piscine, hoteluri, etc.

Sistem de automatizare

Motor marca Somfy cu telecomanda:

  • 5 canale de frecventa radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Sistem de drenaj

Zonele de jonctiune sau imbinare ale sistemului sunt echipate cu aluminiu estetic,  cu caneluri speciale de apa.

Paleta de culori

Atat cadrul, cat si copertina si luminiile la pergola retractabila Palmier pot fi comandate bazat pe un paletar extins de culori la cererea dvs.

Material Produs

Sistemele de pergola sunt fabricare din materiale (aluminiu si otel), care sunt adecvate conditiilor de sezon  si clima in  regiunea in care vor fi utilizate si care au  repartitiile de coroziune calculate si stabilite  in functie de sarcina pe care o vor sustine. Materialul de suprafata este format din blocuri de PVC avansate.
pergole retractabile

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.