Sistem Armonica

Sistem Armonica

Sistem de închidere cu sticlă de tip armonică sau tip acordeon

Reprezintă un ansamblu de uși si ferestre pliabile din aluminiu. Acestea funcționează prin acționarea panourilor îmbinate unele în altele care glisează cu ajutorul unor șine dedicate.

Dimensiuni

  • Dimensiunile sunt personalizate în funcție de proiectul dumneavoastră.

Design

Sistem Armonica este preferatul clienților noștri, datorită prețului redus și a eficienței înalte. Reprezintă o soluție pentru spațiile restrânse.

Utilizare

Datorita ușurinței de funcționare și exploatare, acest sistem armonica reprezintă un produs cu o utilizare larga.Acest sistem armonica este potrivit pentru închis balcoane, grădini, spații comerciale, restaurante, centre de afaceri.

Sistem - Armonica
Sistem - Armonica
sistem - armonica - sisteme din sticla - pergole retractabile

Caracteristici

Izolare Termică

Ca urmare a utilizării garniturii EPDM, se asigură izolația, fără întrerupere. Sistemul oferă posibilitatea de a aplica un număr suplimentar de aripi și de a folosi geam termopan cu grosimea de 29-24-32 mm. Pentru a asigura o protecție maxima împotriva fluctuațiilor de temperatură, ușile pliante conțin tehnologii speciale pentru a spori performanța energetică.

Paleta de culori

Toate profilele de aluminiu ale sistemului sunt vopsite în câmp electrostatic cu vopsea pulbere. Acestea Sistem se pot vopsi folosind orice culoare dorită de către client.

Material Produs

  • Aluminiu;
  • Balamale;
  • Mânere de uși;
  • Garnituri din sticlă și EPDM;

Solicită Ofertă