Sistem armonica.

Sistem armonica sau sistem tip acordeon reprezinta un ansablu de usi pliabile din aluminiu. Acestea functioneaza prin actionarea panourilor inbinate unele in altele care gliseaza cu ajutorul unor sine dedicate.

Exploreaza mai multSolicita oferta
sistem armonica - sisteme din sticla - pergole retractabile

Utilizare.

Datorita usurintei de functionate si exploatare, acest sistem armonica constituie un produc cu o utilizare larga si sunt foarte frecvent preferate de catre utilizatori. Mai mult, ansamblul de sistem armonica reprezinta unul dintre cele mai cautate produse pentru balcoane, gradini, spatii comerciale, restaurante, centre de afaceri, centre de sanatate si centre de educatie, conferand un aspect elegant si estetic.

Dimensiuni.

Dimensiunile sunt personalizate in functie de proiectul pe care doriti sa il aveti.

sistem armonica - sisteme din sticla - pergole retractabile

Design
sistem armonica.

Acest sistem armonica, sunt preferate in topul clientiilor datorita pretului redus si a eficientei inalte,  ofera un design placut din punct de vedere estetic.

pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Izolare Termica

Ca urmare a utilizarii garniturii EPDM, se asigura izolatia, fara intrerupere. Sistemul ofera posibilitatea de a aplica un numar suplimentar de aripi si de a folosi geam termopan cu grosimea de 29-24-32 mm. Pentru a asigura o protectie maxima impotriva climei reci si calde, usile pliante contin tehnologii termale pentru a spori performanta energetica.

Paleta de culori

Toate profilele de aluminiu ale sistemului sunt vopsite in camp electrosatic cu vopsea pulbere. Acestea se pot vopsi folosind orice culoare furnizata de catre client.

Material Produs

  • Aluminiu;
  • Balamele;
  • Manere de usi;
  • Garnituri din sticla si EPDM;

pergole retractabilepergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.