Scara din sticla.

Scara din sticla reprezinta un proiect de design care se caracterizeaza prin rezistenta, eleganta, estetica. Scarile din sticla ofera un aspect mai modern spatiilor, precum si datorita faptului ca sunt durabile si pot fi folosite perioade indelungate de timp.

Exploreaza mai multSolicita oferta
scara din sticla - sisteme din sticla - pergole retractabile

Utilizare.

Scara din sticla se utilizeaza in orice tip de spatiu / incinta. Ca urmare a sigurantei si robustetii sticlei folosite la proiectarea scarilor din sticla, geamul este securizat. Avand in vedere dinamica fizica si mecanica a spatiului de locuit, treptele din sticla laminata securizata pot fi aplicate utilizand diferite combinatii de otel inoxidabil sau elemente portante din sticla.

Dimensiuni.

Dimensiunile se stabilesc in functie de proiectul dvs.

scara din sticla - sisteme din sticla - pergole retractabile

Design
scara din sticla.

Cantitatea de sticla folosita la design-ul spatiilor interioare care au acces redus la lumina sporeste intr-un procent important efectul razelor de lumina ale zilei. Tinand cont de toate aceste mentiuni, scarile din sticla pot fi considerate un material de constructie pentru a spori iluminarea atunci cand lumina naturala nu este suficienta.

pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Securitate / Rezistenta

Scara din sticla sau treptele din sticla / geam asigura o rezistenta si siguranta ridicata.

Iluminare

Optional, la dorinta clientului, este posibila realizarea unui proiect elegant prin folosirea de led-uri pe partile laterale ale treptelor de sticla.

Material Produs

  • Aluminiu;
  • Sticla securizata de 10mm, 12mm, 16mm si 20mm;
  • Accesorii de aluminiu / sticla;

Intretinere

Un mare avantaj al scarilor de sticla / geam este acela ca nu necesita intretinere in afara curatenii obijnuite. Mai mult, la acest produs nu apare rugina si este extrem de rezistent la coroziune.
pergole retractabilepergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.