Pergole Retractabile Bioclimatice Toledo.

Sistemele de pergole retractabile bioclimatice TOLEDO reprezinta cel mai intalt nivel atins in materie de producere a sistemelor ce asigura umbrirea.

Exploreaza mai multSolicita oferta
pergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Utilizare.

Ansamblul de pergole bioclimatice TOLEDO este conceput in mai multe variante optionale, astfel incat sa il puteti utiliza in cele 4 anotimpuri. Oferind optiuni integrate ‘high-tech’, acesta poate beneficia de un sistem de incalzire pe timpul iernii. Mai mult, pergola bicolimatica TOLEDO nu necesita suport de constructie sau de cladire, fiind aplasata pe suportii proprii si ofera posibilitatea de a fi proiectata, in mod liber. Acest model se mapeaza pe o utilizare in spatii precum: hoteluri, terase, restaurante, afaceri premium, vile si zone de locuit private.

Dimensiuni.

  • Latime deschidere: max. 4500 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 7990 mm
  • Spatiu utilizare: max. 35 mp (cu un singur sistem)
pergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Design.

Pergola Bioclimatica Toledo are un design creativ, fiind format din panouri de aluminiu, care sunt actionate cu un unghi de 120 de grade pe axa lor (vedere din interior). Este un produs  care  aduce un plus de valoare spatiilor dvs. cu ajutorul tehnologiei panoului de aluminiu,  care poate atinge „panta/unghi de 80 grade”, cu posibilitate atat de deschidere cat si de inchidere.  Sistemul de pergole bioclimatice Toledo a fost conceput sa reziste la conditii meteo atmosferice dificile, astfel sistemul este realizat din profile de aluminiu avand grosimea peretelui de 4 mm si o structura de functionare statica la 1 grad.

pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Sistem de iluminare

Sistemul de iluminat integrat ofera o ambianta excelenta cu optiunea de reglare a intensitatii. Este integrat în grinda de iluminare cu banda, cu fascicul LED. Poate fi aleasa în ambele benzi.

Izolatie Termica

Panourile sunt umplute cu poliuretan si ofera un confort suplimentar. Poate fi asigurat  un efect de sustinere in caz de condens, precum si de imbunatatire a sunetului si a izolatiei termice. Datorita inchiderii cu presiune inalta, asigurata cu un  motor electric, se asigura suprafete plane ale panourilor cu structura dubla de perete cu tunel de aer, prin  apasarea garniturilor amplasate pe grinda integrata.

Sistem de automatizare

Motor marca Somfy cu telecomanda:

  • 5 canale de frecventa radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Sistem de drenaj

Dispune de profiluri de jgheaburi de transport al apei pe toate cele 4 parti/fronturi. Camera eliptica din partea superioara a panourilor impiedica ca substantele care se pot acumula pe panouri să cadă (in interior) in timpul miscarii de deschidere a tavanului.

Stalpul integrat este principalul sistem de portanta al produsului Skyroof, si, in afara de sistemul de portanta, mai poseda si proprietati ascunse de coborare si evacuare a apei.

Acesta asigura ca apa sa fie dirijata, în mod rapid, catre locurile de coborare. In plus, acest model are o structura de profil diferita de celelalte modele, o structura care colecteaza într-un singur profil toate sinele de transport si profilele de sina intr-un singur jgheab. De asemenea, impiedica patrunderea apei de ploaie in interior.

Paleta de culori

Atat cadrul, cat si copertina si luminiile la pergola retractabila Palmier pot fi comandate bazat pe un paletar extins de culori la cererea dvs.

Material Produs

Sistemul se instaleaza / monteaza fara a fi nevoie de o constructie portanta din otel. Pe langa faptul ca functioneaza intr-un mediu care nu necesita nivelare, sistemul de pergole bioclimatice TOLEDO este autonivelant, adica isi asigura singur nivelul, in baza unor  picioare de transport/portante. Toate profilele și accesoriile folosite sunt inoxidabile.

Profilele de sustinere utilizate sunt profile de aluminiu special, cu dimensiuni de 100×200 si 100×150. La sistem este folosita o garnitura EPDM.

pergole retractabilepergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.