Pergole Retractabile Bioclimatice Toledo

Sistem Premium de umbrire

Pergole lamele din aluminiu Sistemele de pergole retractabile bioclimatice TOLEDO Fer al Prod reprezintă cel mai intalt nivel atins in materie de producere a sistemelor ce asigura umbrirea. Modelul care oferă cel mai mult dinamism. Cu el poți deschide, înclina și colecta lamelele, pentru a avea spațiul dorit.

Am proiectat Sistemul de Pergolă Bioclimatică Toledo cu multe opțiuni pentru ca tu să-l poți folosi pe tot parcursul anului.

Sistemul Bioclimatic, cu opțiuni pentru sisteme de sunet și lumini, poate fi folosit chiar și in cele mai aspre condiții de iarna cu adăugarea unui sistem de încălzire.

Dimensiuni

  • Lățime deschidere: max. 4500 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 7990 mm
  • Spațiu utilizare: max. 35 mp (cu un singur sistem)
  • Înălțimea maximă a stâlpului 270 cm.
  • Dimensiuni maxime pe modul: 450 cm. lățime cu 600 cm. adânc.
  • Masuri max. kit pergolă cu șipci reglabile: șipcă = 4200 mm; Linie = 6000mm; Ieșire = 6000 mm.
  • Dimensiuni maxime ale trusei Pergole Retractabile: Scândura = 4500 mm; Linie = 7000mm; Plecare = 7000m.
  • Orientarea lamei de până la 135°

Design

Pergola Bioclimatica Toledo are un design creativ, fiind format din panouri de aluminiu, care sunt acționate cu un unghi de 120 de grade pe axa lor (vedere din interior). Este un produs care aduce un plus de valoare spatiilor dvs. cu ajutorul tehnologiei panoului de aluminiu,  care poate atinge „panta/unghi de 80 grade”, cu posibilitate atât de deschidere cat și de închidere.  Sistemul de pergole bioclimatice. Exista posibilitate de închidere cu sisteme de perdele de sticlă laterale și frontale.

Pergole personalizate si personalizabile

Toledo este un sistem modular. Fiecare modul poate fi realizat pe măsură, așa că va exista întotdeauna o soluție la provocarea pe care o propuneți.

Structura poate fi aleasă dintre culorile standard pe care le oferim sau se poate alege o culoare personalizată folosind sistemul RAL. Lamelele pot fi fabricate în aceeași culoare cu structura sau în alta, în funcție de contextul în care urmează a fi instalată pergola Toledo.

Pergola care se adaptează la denivelări

Pergole – Retractabile – Bioclimatice – Toledo – Fer al Stâlpii pot fi plasați la înălțimi diferite pentru a adapta structura de pergolă la orice fel de condiții sau obstacole (Ex. Trepte, etc).

Pergole - Retractabile - Bioclimatice - Toledo - Fer al

Utilizare

Ansamblul de pergole bioclimatice TOLEDO este conceput în mai multe variante, astfel încât să îl puteți utiliza în toate anotimpurile. Oferind opțiuni integrate ‘high-tech’, acesta poate beneficia de un sistem de încălzire pe timpul sezonului rece. Pergola bioclimatică TOLEDO nu necesită suport de construcție, fiind amplasată pe suporți proprii. Acest model de pergola este ideal pentru: hoteluri, terase, restaurante, afaceri Premium, vile și zone de locuit.

Reglează temperatura în mod natural

Pergola bioclimatică Toledo este capabilă să regleze temperatura în mod natural cu orientarea lamelelor sale. Toledo este complementul perfect pentru toate tipurile de terase și grădini.

Pergolele bioclimatice lamele din aluminiu pot fi pergole de grădină perfecte pentru a vă bucura de terasă pe tot parcursul anului. Acestea protejează de radiațiile solare, razele ultraviolete, vânt, zăpadă și ploaie sunt total impermeabile.

Pergole - Retractabile - Bioclimatice - Toledo - Fer al
Pergole - Retractabile - Bioclimatice - Toledo - Fer al
Pergole - Retractabile - Bioclimatice - Toledo - Fer al

Caracteristici

Sistem de iluminare

Pergole lamele din aluminiu beneficiază de un sistem de iluminare folosit pe scară largă în multe spații precum: terase, piscine, hoteluri, etc.

Pergola ta luminată

(opțional) Toledo poate fi completat cu o serie de spoturi perimetrale și LED-uri pentru a crea medii perfecte. Toledo va oferi iluminarea perfectă întregii încăperi.

Izolație Termică

Panourile sunt umplute cu poliuretan și oferă un confort suplimentar. Poate fi asigurat  un efect de susținere în caz de condens, precum și de îmbunătățire a sunetului și a izolației termice.Pergole lamele din aluminiu Datorită închiderii cu presiune înaltă, asigurată cu un motor electric, se asigură suprafețe plane ale panourilor cu structura dublă de perete cu tunel de aer, prin  apăsarea garniturilor amplasate pe grinda integrată.

Sistem de automatizare

Motorizare SOMFY de  înaltă calitate (RTS sau iO) .

  • 5 canale de frecventa radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Motorizare T-Motion de înaltă calitate încorporată implicit.

Sistem de drenaj

Pergole lamele din aluminiu Dispune de profiluri de jgheaburi de transport a apei pe toate cele 4 parți/fronturi. Camera eliptică din partea superioară a panourilor împiedică materiile care se pot acumula pe panouri să cadă (in interior) in timpul mișcării de deschidere a tavanului.

Stâlpul integrat este principalul sistem de portanță al produsului Skyroof și, în afară de sistemul de portanță, mai posedă și proprietăți ascunse de coborâre și evacuare a apei.

Acesta asigură ca apa să fie dirijată în mod rapid, către locurile de coborâre. În plus, acest model are o structură de profil diferită de celelalte modele, o structură care colectează într-un singur profil toate șinele de transport și profilele de șină într-un singur jgheab. De asemenea, împiedică pătrunderea apei de ploaie în interior.

Material Produs

Fabricat integral din aluminiu

Atât structura Toledo cât și lamelele, sunt realizate în întregime din aluminiu extrudat. Acest lucru, pe lângă creșterea angajamentului nostru față de mediu datorită ratei ridicate de reciclare (85%), ne permite să oferim o garanție suplimentară asupra contracțiilor și expansiunilor cauzate de modificările temperaturii atmosferice. În plus, datorită complexității formei interne a profilelor, acestea oferă o rezistență ridicată la deformare.

Sistemul se instalează / montează fără a fi nevoie de o construcție portantă din oțel.Pergole lamele din aluminiu Pe lângă faptul că funcționează într-un mediu care nu necesită nivelare, sistemul de este autonivelant, adică își asigură singur nivelul, în baza unor picioare de transport/portante. Toate profilele și accesoriile folosite sunt inoxidabile.

Profilele de susținere utilizate sunt profile de aluminiu special, cu dimensiuni de 100×200 și 100×150. La sistem este folosită o garnitură EPDM.