Proiect Restaurantul Cupola – Ploiești

Proiect Specificații

Restaurantul Cupola – Ploesti

Pergola Retractabila Ibiza săli de evenimente

(Spatiu de evenimente)

Sistem închidere cu sticlă tip Ghilotină

Pergole retractabile cu adaptare la grinda

Dimensiuni lucrare pentru fiecare produs

  • 750 mp Pergola retractabile Ibiza cu adaptare la grinda metalică
  • 150 mp Tâmplărie aluminiu cu sticlă securizată
  • 350 mp Sistem închidere cu sticlă tip Ghilotină
  • 225 mp Sistem glisant închidere terase

Pergola Retractabila Ibiza săli de evenimente

Producem soluții pentru ca dvs. să vă transformati  în siguranță spațiile de locuit exterioare,  cu sistemele de copertine IBIZA.  

Cu acest sistem, puteți deschide și închide cu pergola o suprafață de 135 m².

În timp ce Pergola  , se poate extinde cu 10 metri fără a fi nevoie de un profil de sprijin, poate funcționa în armonie cu sistemul opțional de inchidere sticlă și cu opțiuni similare de închidere sticla tip ghilotina.

Te simți în siguranță și puternic în casa ta, nu-i așa? Ți-ar plăcea să experimentezi acest sentiment retractabila și în spațiul tău de locuit exterior? Cine nu și-ar dori să prelungească în siguranță micul dejun impreuna cu familia in  grădină, până la cina, în lunile calde de vară? Cu puterea și măreția  IBIZA , este posibil să faci toate acestea cu ușurință.

Atunci când limitezi elementele materiale și spirituale din viața ta în funcție de nevoile tale și vrei mai multă concentrare, libertate de mișcare și confort de locuit, pergola IBIZA va fi unul dintre susținătorii tăi solidi pentru toate aceste obiective. Se poate inchide cu sisteme de geam termopan sau sisteme de perdele motorizate Zipscreen

Vrei să sărbătorești ziua de naștere a copilului tău în privat și în siguranță în grădina ta sau vrei să organizezi un bazar elegant lângă piscina hotelului tău? săli de evenimente  Cu IBIZA , poți face aceste lucruri protejându-te de soare vara și ignorând ploaia torentiala atunci cand apare.

Ce produse s-au utilizat?

  • Execuție și montaj Pergola retractabila Ibiza cu adaptare la grinda metalică cu Sistem închidere cu sticlă tip Ghilotină
  • Pergola retractabile Ibiza cu adaptare la grinda metalică
  • Tâmplărie aluminiu cu sticlă securizată
  • Sistem închidere cu sticlă tip Ghilotină
  • Sistem glisant închidere terase