Pergola Retractabila Palmier

Solicită Ofertă

Sistem de Pergola Retractabila (corp) Palmier

Atunci când am creat Pergola Retractabila Palmier, ne-am inspirat de la natură! Acest sistem de protecție și umbrire împrumută din aspectul unui copac palmier! Am imaginat acest sistem pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care doresc să acopere o suprafață destul de generoasă, dintr-o singură structură de tip pergolă retractabilă.

  • Lățime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 7000 mm
  • Spațiu utilizare: max. 84 mp (cu un singur sistem)

În cadrul acestui sistem de pergola retractabila, am perfecționat forme plane standard, am dezvoltat sisteme de lucru care vă permit să acoperiți diverse zone cu sisteme jumătate ovale și cu sisteme pline. Acestea sunt indicate pentru închiderea zonei dorite și concepute pentru a face diferența prin calitate și eleganță în spațiile deschise de la piscine, terase, hoteluri, grădini și restaurante.

Pe lângă faptul că acest tip de pergola retractabila are în principal un atribut funcțional, cu diverse accesorii, sistemul cu Corp Conic Palmier poate fi executat în variante diferite și poate fi utilizat indiferent de anotimp.

Caracteristici

Pergola Retractabila Palmier beneficiază de un sistem de iluminare folosit pe scară largă în multe spații precum: terase, piscine, hoteluri, etc.

Motor marca Somfy cu telecomandă:

  • 5 canale de frecventa radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Sistemele PALMIER sunt fabricare din aluminiu și oțel), care sunt adecvate condițiilor de sezon și climă în regiunea în care vor fi utilizate și care au  repartițiile de coroziune calculate și stabilite în funcție de sarcina pe care o vor susține. Pergola retractabila palmier Fer -al Prod – Materialul de suprafață este format din blocuri de PVC avansate.

Culorile cadrului, copertinei și ale luminilor de la pergola retractabilă IBIZA pot fi comandate din paletarul nostru.

Zonele de jonctiune sau imbinare ale sistemului sunt echipate cu aluminiu estetic,  cu caneluri speciale pentru colectare și drenare apă pluvială.