Pergola Retractabila Palmier

Pergola - Retractabila - (corp ) -  Palmier -  Fer - al

Sistem de Pergola Retractabila (corp ) Palmier

Pergola Retractabila Palmier este proiectată cu inspirație din circa 3000 de specii diferite de copac de palmier.

Dimensiuni

  • Lățime deschidere: max. 12000 mm
  • Front cu deschidere spre fata: max. 7000 mm
  • Spațiu utilizare: max. 84 mp (cu un singur sistem)

Design

În cadrul sistemelor de pergole retractabile , am perfecționat forme plane standard, am dezvoltat sisteme de lucru care vă permit să acoperiți unele zone, in moduri diferite, cu sisteme jumătate ovale și cu sisteme pline. Acestea sunt indicate pentru închiderea zonei dorite de utilizator și concepute pentru a face diferența prin calitate și eleganță în spatiile deschise de la piscine, terase, hoteluri, grădini și restaurante.

Utilizare

Pe lângă faptul ca are o realizare funcțională, cu multe detalii, sistemul de Pergola Retractabila corp conica Palmier este bazat pe mai multe modele diferite si poate fi utilizat în toate cele 4 anotimpuri.

Pergola Retractabila (corp ) Palmier
Pergola Retractabila (corp ) Palmier
Pergola - Retractabila - (corp ) -  Palmier -  Fer - al

Caracteristici

Sistem de iluminare

Pergola Retractabila Palmier beneficiază de un sistem de iluminare folosit pe scară largă în multe spații precum: terase, piscine, hoteluri, etc.

Sistem de automatizare

Motor marca Somfy cu telecomandă:

  • 5 canale de frecventa radio 868;
  • capacitate memorare 5 motoare;

Material Produs

Sistemeler sunt fabricare din materiale (aluminiu și oțel), care sunt adecvate condițiilor de sezon și climă în  regiunea în care vor fi utilizate și care au  repartițiile de coroziune calculate și stabilite în funcție de sarcina pe care o vor susține.pergola retractabila palmier Fer -al Prod Materialul de suprafață este format din blocuri de PVC avansate.

Paleta de culori

Atât cadrul, cât și copertina și luminile la pergola retractabilă IBIZA pot fi comandate bazat pe un paletar extins de culori la cererea dvs.

Sistem de drenaj

Zonele de jonctiune sau imbinare ale sistemului sunt echipate cu aluminiu estetic,  cu caneluri speciale de apa.

Solicită Ofertă

În formularul dedicat solicitării ofertei vă rugăm să menționați toate detaliile pe care le dețineți în legătură cu proiectul dumneavoastră.