Proiect Dristor Kebab Colentina București

Proiect Specificații

Pergola Bioclimatica Reglabila

Sunt cel mai înalt punct de imaginație în producția de sisteme de umbră.

Sistemul Pergole Bioclimatice Reglabile , care asigură aer condiționat utilizând circulația naturală a aerului, asigură trecerea aerului prin panourile de aluminiu „ Retractabila Rotativa ” pe propriul ax ” de pe acesta, dacă se dorește.

Am proiectat Sistemul de Pergola Bioclimatică, care este susținut de multe opțiuni opționale, astfel încât să-l poți folosi liber în patru sezoane.

Sistemul Bioclimatic, care are opțiuni integrate de sistem de iluminare și sunet, poate fi folosit chiar și în condiții dificile de iarnă cu adăugarea unui sistem de încălzire, dacă se dorește.

Pergola bioclimatica vă promite cea mai mare fiabilitate pe care o poate atinge sistemul de pergolă.

Ce zici să stai în siguranță în grădina vilei tale, cu doar patr u suporturi, sau să le permiți oaspeților să-și savureze cocktailurile cu plăcere lângă piscina hotelului tău?

Cu Pergola Bioclimatica Reglabila , care este cel mai ideal sistem de pergolă pentru acoperiri cu suprafețe mari, poți semna cu încredere pentru evenimentele de concert în aer liber.

Cu sistemul de lumină care înconjoară cele patru suporturi, îți poți găzdui prietenii pentru o cină plăcută în grădina ta , sau poți face zilele tale speciale și mai speciale cu iluminarea ambientală.

Utilizate
Executie si montaj Pergole Retractabile Bioclimatice Toledo si Sistem închidere cu sticla tip Ghilotină
Pergole Retractabile Bioclimatice Toledo
Sistem de copertine de tip ZIP
compartimentari interioare cu tamplarie aluminiu cu sticla securizata
Prelucrare Tamplarie pvc
Sistem închidere cu sticla tip Ghilotină
Panel Compozit
Lamele din Aluminiu

Pergola Reglabila este un produs care combină estetica cu
puterea și adaugă valoare spațiului tău cu tehnologia sa de panouri care poate atinge o înclinare de 80 de grade și se poate roti în timp ce se retrage.

Pergola Bioclimatica

Oamenii preferă să stea cât mai des în aer liber, indiferent de vreme. TOLEDO oferă soluția ideală pentru aceștia.

Pergolă retractabila adaptată casei și dorințelor tale . Așa că vă puteți bucura de aer liber tot timpul anului, în toate cele patru anotimpuri.

Alege pentru o pergolă cu acoperiș lamele din aluminiu. Dacă alegeti o pergola toledo , puteți glisa cu ușurință lamelele pentru a o deschide și chiar o puteți rula într-o cutie .

Astfel te bucuri de avantajele unei constructii fixe si poti rula „acoperisul” reglabil la fel ca si cu copertinele retractabila .

Cu o pergola cu acoperiș bioclimatica din Aluminiu reglați singur intensitatea luminii și a soarelui prin înclinarea sau închiderea lamelelor reglabila.

Dacă alegeți toledo, puteți deschide și lamelele, complet.

În funcție de locul în care doriți să creați umbră,o structură separată în grădină este o soluție potrivită.

Cu o pergolă alăturată creați spațiu suplimentar exterior, ca să spunem așa, o extensie a casei. Pentru a acoperi suprafețe mai mari, acoperișurile terasei pot fi chiar cuplate pe lungime sau pe lățime .

Pergola Bioclimatica

Culoarea cadrului, a lamelor reglabile și a materialului o alegi singur. De exemplu, potriviți culoarea cu culorile casei sau ferestrelor dvs.

În plus, gama largă de opțiuni vă permite să vă personalizați pergola : iluminare LED pentru un efect atmosferic, încălzire pentru serile răcoroase, jaluzele verticale pentru a proteja împotriva vântului și a soarelui . Ce mai vrem?

Ce produse s-au utilizat?

  • Execuție și montaj Pergola Retractabila cu Sistem de închidere din sticlă de tip Ghilotină
  • Pergola Retractabila
  • Tamplarie Aluminium cu Glisantă
  • Sistem glisant închidere terase
  • Sistem Tip Ghilotina