Pereti din sticla.

Peretii din sticla sunt utilizati pentru a creste eficienta spatiului zonelor comerciale, al cladirilor de birouri sau poate fi utilizat cu usurinta si acasa.

Exploreaza mai multSolicita oferta
pereti din sticla - sisteme din sticla - pergola retractabila

Utilizare.

Sistemele de compartimentare din pereti din sticla va vor proteja de diferentele de temperatura si reprezinta  un bun izolator fonic. Pereti de sticla – sunt utilizati in general cu rame de aluminiu, datorita durabilitatii acestui material si a designului modern. Pentru ca dispun de un cadrul exterior, peretii de sticla pot fi mutati in diferite zone. Trasportul acestora in alta locatie poate fi usor asigurat.

Dimensiuni.

Dimensiuni maxime:

  • Latime: 2m/ 4m/ 6 m;
  • Inaltime maxima: 5,5 m

Toate dimenstiunile se pot realiza si personaliza in functie de necesitatile dumneavoastra.

pereti din sticla - sisteme din sticla - pergola retractabila

Design.

Sistemele de pereti din sticla sunt elemente separatoare foarte utile pentru birouri. O caracteristica importanta a acestora o reprezinta portabilitatea, pereti de sticla poti fi mutati intr-o alta locatie, dupa preferinte.. Acest lucru ofera libertate, in folosirea spatiilor de  birou. O alta specificatie importanta a peretilor de sticla este aceea ca poate fi produs din diferite materiale combinate. In acest fel, materialul poate fi selectat în functie de preferintele dumneavoastra.

pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Securitate / Rezistenta

Peretii sunt confectionati din sticla securizata de 8mm / 10 mm / 12 mm.

Intretinere

Un mare avantaj al balustradelor din sticla / geam este acela ca nu necesita intretinere in afara curatenii obijnuite. Mai mult, la acest produs nu apare rugina si este extrem de rezistent la coroziune.

Material Produs

  • Aluminiu;
  • Sticla securizata de 8 mm / 10 mm / 12 mm;

Jaluzele

Pentru peretii din sticla cu geam dublu se pot monta jaluzele.

Sistem de iluminare

Se poate monta sistem de iluminare.

Garantie

Certificat de standarde din Turcia TSE care asigura o garantie de 5 ani.
pergole retractabilepergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.