pergole retractabile

Cine Suntem?

Noi suntem compania FER AL PROD SRL, cu sediul social in BUCURESTI, Sector 4, Soseaua Giurgiului, numarul 228.

Noi suntem un principal importator si producator, din Turcia, de pergole, copertine si sisteme din sticla. Avand o experienta de peste 20 de ani, compania noastra atinge cel mai inalt nivel de calitate, indeplinind dorintele tuturor clientilor nostrii.

Ce producem?

Din totdeauna ne-am dorit sa avem o locatie mai mare, indiferent ca este un spatiu interior sau unul exterior. Cum putem obtine acest lucru? Prin extinderea spatiului existent intr-un loc adaptabil tuturor celor patru anotipuri. Cine nu isi doreste sa stea vara la umbra si toamna protejat de ploaie si de vant?

Principiile noastre

Servicii de inalta calitate

Nu incercam sa ii inducem clientului ce isi doreste. Il ascultam, analizam, proiectam si livram oferind garantie asupra lucrarii efectuate.

O echipa de succes

Munca in echipa incepe prin consolidarea increderii. Din acest motiv, pentru lucrarile pe care le furnizam aduncem experti in domeniu chiar de unde producem materia prima, mai exact,  din Turcia.

Design

Tot ceea ce livram are un numitor comun cu termenul – ‘design’ . Ne place sa privim… si ulterior sa auzim, ce loc spectaculos a fost creat aici.

Produse prietenoase cu mediul inconjurator

Prin materialele pe care le folosim dorim a fi prieteni cu mediul inconjurator. Incercam mereu sa imbinam utilul cu natura.
pergole retractabile

Cine ne recomanda?