Sistem umbrire tip ZIP.

Sistem umbrire tip ZIP – este un model nou cu o rata mare de utilizare. Are o rezistenta mare la foc si este indeosebi folosit in centrele si in intreprinderile comerciale datorita aspectului sau estetic si al economiei de energie oferite.

Sistemul de copertine ZIP, al carui scop principal este acela de a asigura control solor si eolian, pe langa toate celelalte particularitati, datorita structurii sale speciale de tesatura, oferta vizibilitate din interior in exterior, iar totodata prin previne contactul vizual de la exterior spre interior.

Exploreaza mai multSolicita oferta
copertine retractabile - pergole retractabile

Utilizare.

Cortina ZIP este proiectata pentru a putea fi utilizata in toate anotimpurile si reprezinta un model avantajos in ceea ce priveste folosirea pe tot parcursul anului. Cu ajutorul copertinei ZIP veti asigura un mediu impresionant in spatiul in care o veti folosi. Si veti realiza un mediu curat si placut, prin indepartarea prafului si murdariei, care sunt in exces  indeosebi vara.

Dimensiuni.

Modelul ZIP este un sistem dinamic de copertina care poate fi proiectat in functie de forrmele si dimensiunile dorite pentru a realiza un aspect elegant intrarilor in cladire, ferestrelor dar si fatadelor exterioare.

copertine retractabile - pergole retractabile

Design.

Sistem umbrire tip ZIP – reprezinta un sistem care este rezistent la lumina si precipitatii, fiind confectionat dintr-o tesatura speciala. Este, de asemenea foarte rezistent impotriva vantului puternic. Si poate fi realizate in functie de preferinte.

Acest sistem de copertina poate fi actionat prin urmatoarele comenzi de operare:

  • Motorizat (prin telecomanda)
  • Arbore cotit
  • Operarea in arc
pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Sistem de automatizare

Acest sistem de umbrire ZIP poate fi actionat automat cu ajutorul unei telecomenzi.

Paleta de culori

Sistemul poate fi realizat in functie de necesitatiile dvs.

Material Produs

Tesatura impermeabila.
pergole retractabile

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.