Balustrada din sticla.

Balustrada din sticla reprezinta o lucrare de decoratiune efectuata pentru a oferi siguranta si un aspect placut al scariilor, balcoanelor, teraselor si a multor alte incinte. Acest produs mai este gasit si sub denumirea „balustrada din aluminiu si otel inoxidabil”, intrucat se foloseste folosind profile de aluminiu si otel inoxidabil. Exista mai multe tipuri de balustrada precum:

  • Balustrada din geam a scarii;
  • Balustrada aluminiu de balcon;
  • Sisteme de balustrada patrate;
Exploreaza mai multSolicita oferta
balustrada din sticla - sisteme din sticla - pergole retractabile

Utilizare.

Balustrada din sticla sau aluminiu se poate utiliza, cu usurinta, la scari, balcoane, intrari in cladiri, mezanine, gradini, pe margea piscinelor si a teraselor, etc. Spre deosebire de alte aplicatii de balustrada, aceasta ofera un mare avantaj: se demonteaza. Cu alte cuvinte, toate profilele pot fi impartite in bucati.

Dimensiuni.

Dimensiunile se stabilesc in functie de proiectul dvs.

balustrada din sticla - sisteme din sticla - pergole retractabile

Design.

Noi realizam balustra din sticla tip Umraniye, din geam si aluminiu de calitate. Cel mai important punct la balustrada din sticla este selectarea materialelor de calitate si aplicarea acestora intr-un mod decorativ placut.

pergole retractabile

Alte
caracteristici.

Securitate / Rezistenta

Balustrada din sticla asigura o rezistenta si securitate ridicata.

Intretinere

Un mare avantaj al balustradelor din sticla / geam este acela ca nu necesita intretinere in afara curatenii obijnuite. Mai mult, la acest produs nu apare rugina si este extrem de rezistent la coroziune.

Material Produs

  • Aluminiu;
  • Sticla securizata de 10mm, 12mm, 16mm si 20mm;

pergole retractabilepergole retractabile - copertine retractabile - sisteme din sticla

Solicita oferta!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In formularul dedicat solicitarii ofertei va rugam sa mentionati toate detalile pe care le detineti in legatura cu proiectul dvs.